Predstavnici srpskih institucija iz Hrvatske čestitali Vučiću!

Predsednik Glavne skupštine SDSS-a Vojislav Stanimirović zajedno sa predstavnicima stranke i čelnicima srpskih institucija na istoku Hrvatske čestitao je predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću izbornu pobjedu.

Poštovani Predsedniče Aleksandre želimo da Vam čestitamo na sjajnoj izbornoj pobedi već u prvom krugu. Vaša pobeda je i pobeda našeg naroda i naše Srbije”, stoji, između ostalog, u čestitci.

“To je pobeda mira i stabilnosti koji su nam svima neophodni u ovim izazovnim vremenima. Svi mi Srbi koji živimo van Srbije u Vašoj pobedi vidimo nadu boljih odnosa u čitavom regionu i zaštite položaja svih Srba van Srbije. Pobeda Vas i pobeda SNS-a doneće godine prosperiteta i razvoja našoj Srbiji. Važno je da ostanemo ujedinjeni u strateškim opredeljenjima našeg naroda kako u Srbiji tako u regionu. Nastavak vodjenja odgovorne politike doprineće još većoj sabornosti našeg naroda i još boljem nacionalnom jedinstvu. Pošto su ovo osnove vašeg političkog rada Vaša pobeda je i naša pobeda i pobeda svakog Srbina živio on u Srbiji ili van nje. Čestitamo Predsedniče!”, navodi se u tekstu.

Takođe, čestitku su pored predsednika Glavne skupstine SDSS-a Vojislava Stanimirovića, potpisali i Dejan Drakulić predsednik Zajedničkog vijeća opština, Dragana Jeckov potpredsednica SDSS-a, Srđan Jeremić dožupan Vukovarsko-sremski i Srđan Kolar zamenik gradonačelnika Vukovara.

izvor: b92.net