Жељко Радмановић нови је председник ОО СДСС Хрватска Дубица

Једногласном одлуком Скупштине на ванредној седници одржаној у Хрватској Дубици, Жељко Радмановић изабран је за новог председника страначког огранка у овој општини. Потпредседник је Бојан Коњевић, а изабран је и петочлани Извршни одбор те три члана Надзорног одбора општинске организације.

Ванредна Скупштина одржана је као мера побољшања стања у овој организацији коју је наложио Извршни одбор сисачко-мославачке жупанијске организације СДСС-а.

“Дуже време осетили смо пасивизацију у раду ваше организације те смо у консултацијама са врхом странке донели одлуку о одржавању ванредне Скупштине па је и избор новог председника један од елемената у циљу побољшања вашег политичког активизма”, рекао је председник жупанијског СДСС-а Бранко Јовичић. Нови председник Жељко Радмановић на тој позицији заменио је Ђорђа Томића.

На јучерашњој седници је Стеван Тодоровић, актуелни заменик општинске начелнице Хрватске Дубице изабран као независни кандидат на мајским изборима прошле године, озваничио да ће убудуће деловати као представник Самосталне демократске српске странке! Тиме је СДСС добио 11-ог заменика општинсих начелника на нивоу РХ!

Скупштина је Тодоровића изабрала за председника Надзорног одбора општинске организације.

Јучерашњој седници присуствовали су Боро Ркман, председник Извршног одбора странке и Мирјана Олуић, актуелна заменица жупана који су дубичко чланство упознали са тренутним догађајима на државној и жупанијској политичкој сцени са нагласком на значај и улогу СДСС-а.