Zasjedao Izvršni odbor karlovačke županijske organizacije

Juče je u prostorijama općinske vijećnice u Krnjaku održana  sjednica Izvršnog odbora SDSS-a Karlovačke županije. Sjednicom je rukovodio Predsjednik ŽO Dejan Mihajlović, a istoj je prisustvovalo 6/11 članova, te županijski vijećnik SDSS-a Nenad Vukadinović i član centralnog IO stranke Ilija Matijević.

Raspravljalo se o prijedlogu opozicije u županijskoj Skupštini za sazivanje tematske sjednice Skupštine s točkom „Rasprava o radu županijske uprave za ceste“, gdje bi se s 13. potpisom našeg vijećnika ta inicijativa oživotvorila. U raspravi, kojoj su doprinos dali svi prisutni, zaključeno je da se prijedlog tematske tačke preformulira u „Prekategorizaciju županijskih i lokalnih cesta“ s obzirom da je glavni izvor nezadovoljstva povrat većeg broja dionica u dužini 200,8 kilometara, uglavnom lokalnih cesta gradovima i općinama u županiji.

Nadalje se raspravljalo o terminskom planu održavanja sjednica Izvršnog odbora općinskih i gradskih organizacija u skladu s zaključkom Predsjedništva stranke,  te dostavljanju prijedloga iz gradskih i općinskih organizacija za Disciplinski odbor pojedinih članova koji su se ogrešili o stranački Statut.

tekst i foto: Ilija MATIJEVIĆ