Zahuktava se kampanja!!!

Izborna kampanja u fazi je uzlazne linije intenziteta ili narodski rečeno – zahuktava se. Osim klasičnih predizbornoh skupova, kojih će biti što već održanih što planiranih pedesetak, na kojima program stranke biračima predstavljaju kandidati i njihovi zamjenici a u šta je uključena i ostala stranačka infrastruktura, intenziviran je i obilazak porodica i naselja. Ovo je svakako neposredniji, topliji i prisniji kontakt sa biračima.

1

Uz kandidate i zamjenike u kampanji je oko dve hiljade stranačkih aktivista koji obilaze birače, pojašnjavaju im politiku SDSS-a i dostavljaju promotivni materijal. Ukupno je u procesu distribucije na terenu 60 000 letaka, 2 000 plakata, dve hiljade komada „flaera“ (malih papirića sa brojevima kandidata pogodnim za nošenje na samo biračko mjesto), 15 000 komada olovki i 7 500 upaljača. Sav materijal je sa stranačkim logotipom i brojevima naših kandidata na zbirnoj listi srpske nacionalne manjine u XII izbornoj jedinici.

2

Uz promo materijal, kandidati će se predstaviti i u određenim terminima na državnoj televiziji, mreži radio-stanica, a za video prezentaciju pripremljen je poseban spot. Osim stranačke web prezentacije aktivan je i fb profil SDSS-a.

3

Svojim članovima i simpatizerima stranka je na sam izborni dan omogućila participaciju u biračkim odborima. Ukupno kao dio opozicione saborske kvote dobili smo 950 mjesta. Uzgred budi rečeno, uz sve ostalo što SDSS omogućuje, u jednom danu pripadnicima naše zajednice omogućićemo da kućne budžete ojačaju za ukupan iznos od blizu 300 000 kuna!!!