Vidović novi predsednik vukovarskog mesnog ogranka “Sajmište-Gornji grad”

U vukovarskom sedištu SDSS-a u petak veče održana je izveštajno-izborna Skupština Mesne organizacije “Sajmište-Gornji grad” koja deluje u okviru gradskog ogranka SDSS-a Vukovar. Ovo je zadnja od Skupština mesnih organizacija čime su stvorene pretpostavke za Skupštinu GO SDSS Vukovar najavljenu za 2. novembra 2020.

Podnoseći izveštaj o radu predsednik ogranka Ilija Vojnović rekao je da je mjesni ogranak učestvovao u svim akcijama koje je vodila gradska organizacija. Naveo je izborne procese, obilaske starijih i nemoćin ih sunarodnika i članova pogotovo proljetos u jeku pandemije, učestvovanje na olimpijadi starih sportova, obeleževanje Svetog Save, 8. marta i svih drugih manifestacija.

Oksonica delovanja bila je usmerena ka stvaranju konkretnih elemenata za bolji život svih građane u delu Vukovara u kojem politički deluje ovaj ogranak.

U izbornom delu Skupštine 37-o članova za novog predsednika biralo je  Nebojšu Vidovića, a za potpredsednicu nakon dva kruga tajnog glasanja, Danijelu Radaković.

“Večeras ste pokazali vrhunac demokratije jer ste, potpuno u skladu sa normativnom procedurom, birali između dva kandidata”, rekao je pozdravljajući Skupštinu predsednik Izvršnog odbora SDSS-a Boro Rkman. O akcijama gradske organizacije i aktivnostima koje slijede govorio je predsednik vukovarskog SDSS-a Srđan Kolar.