Vidjećemo šta znači poziv HVIDRA-e na razgovor!

Vidjet ćemo što taj poziv znači i vidjet ćemo što pretpostavlja takav sastanak, rekao je predsejdnik SDSS dr. Milorad Pupovac o pozivu predstavnika HVIDRA-e na razgovor.   Ponovit ću, naš je interes da sa svakim razgovaramo i da otklanjamo nesporazume koji postoje u društvu, a ovo jest jedan od ozbiljnih i dubokih nesporazuma pa ćemo mu posvetiti potrebnu pažnju – poručio je Pupovac.

Upitan kako komentira situaciju da velik dio HDZ-a ne želi njegovu stranku u koaliciji, rekao je da se ne zna koliki dio HDZ-a želi SDSS u koaliciji te je podsjetio da je koalicija između HDZ-a i SDSS-a više koristila Hrvatskoj nego što ti ljudi misle.

Smatra i da takvi stavovi nisu stvar predizborne borbe već da se radi o dubljim političkim procesima. – Riječ je o tektonskim političkim procesima koji Hrvatsku žele smjestiti na jednu stranu europskog i hrvatskog političkog spektra i povijesti.

Ja kao hrvatski patriot učinit ću sve da ne dospijem na tu stranu iznimno desnog, crnog političkog spektra – kazao je Pupovac. Za činjenicu da je kazneno prijavljen DORH-u zbog svojih izjava Pupovac kaže da se nada da će DORH to pitanje što prije riješiti.

izvor: vecernji.hr