Velik odziv na Šimpragin skup u Kninu

20160317 184852 web

20160317 184852 webKNIN, 18.3.2016. – Sinoć je u Kninu u veličanstvenoj atmosferi i u prisustvu velikog broja članova i simpatizera stranke održan centralni predizborni skup Anje Šimpraga, kandidatkinje SDSS-a za zamjenicu župana Šibensko-kninske županije iz srpske nacionalne manjine.

U svom izlaganju Šimpraga je poseban akcenat dala na ekonomski i komunalni infrastrukturni razvoj, na bespoštednu borbu za ostanak ljudi na ovim terenima prije svega svojih vršnjaka – mladih.

“Anja je naše dijete, dijete stranke i našeg zavičaja. Želimo da nas predstavlja na mjestu koje je izuzetno važno jer županija je država na regionalnom nivou pošto odlučuje o brzini realizacije projekata za ceste za vodovode i ostalo što ljudima život znači”, rekao je dr. Milorad Pupovac potpredsjednik stranke i saborski zastupnik.

Pupovac je rekao kako Srbi od države neće moliti za ono što je njihovo i na šta imaju pravo. “Tako je i sa penzijama koje niste primali tokom rata. To je vaša imovina i na nju imate pravo. Predlagali smo prošloj a predložićemo i ovoj vladi ako ne mogu odjednom isplatiti sve neka formiraju razvojni fond. U taj fond bi se slivala polovina vašeg duga i iz njega bi se finansirao regionalni razvoj, a penzioneri ili njihovi nasljednici bi dobivali dividentu iz fonda. Polovina duga neka ide u Fond , a polovina neka vam se isplati na rate. U istom kontekstu Pupovac je govorio i o neophodnosti ubrzavanja procesa stambenog zbrinjavanja, razvoju nerazvijenih područja i drugim temama.

Prisustvom na skupu podršku kolegici Šimpraga dali su predsjednik Izvršnog odbora Boro Rkman, kninski dogradonačelnik Željko Džepina, načelnici općina Ervenik, Kistanje i Biskupija; Predrag Burza, Goran Reljić i Ognjen Vukmirović inače i potpredsjednik stranke i brojni drugi.

 

{gallery}Gal112:::0:0{/gallery}