Uskoro će u Donjem Lapcu svaka “cestica” biti asvaltirana!

Najdalje u naredne dvije godine biće asvaltirana svaka cestica u općini koja vodi do kuća u kojima se živi, rekao je juče  općinski načelnik Donjeg Lapca i predsjednik lokalnog SDSS-a Ilija Obradović. Podnoseći Skupštini stranke izvještaj o radu, Obradović je dobrim dijelom govorio o dostignućima općinske uprave. To je i logično kada se uzme u obzir činjenica da u Donjem Lapcu naša stranka ima načelnika, predsjednika općinskog vijeća i četvoro vijećnika koji uz koalicijskog partnera (HDZ) čine općinsku većinu.

Delegate Skupštine pozdravio je predsjednik Izvršnog odbora stranke Boro Rkman koji je ukazao na neophodnost češćeg održavanja kako sejdnica Skupštine tako i izvršnih odbora lokalnih i regionalnih ogranaka. “U protivnom će nam se aktivnost svesti samo na vrijeme izbornih kampanja a što niti za jednu političku stranku dugoročno nije dobro”, rekao je.

Podršku u radu kolegicama i kolegama u Donjem Lapcu uputio je Milan Uzelac, predsjednik Županijske organizacije SDSS-a Ličko senjske županije i aktuelni zamjenik župana.

Skupštini je prisustvovalo 17 od 23 delegata, a u prioritenim aktivnostima tekuće godine su pripreme za majske izbore za Vijeća srpske nacionalne manjine. “U ovim izborima stranka naravno nije nosioc, ali pogotovo u manjim sredinama poput naše gdje je malo ljudi i oni se “isprepliću” u raznim srpskim insttitucijama, izborima ćemo pristupiti kao da se radi o klasičnim stranačkim izborima”, zaključeno je juče.