U Vukovaru održana sjednica Glavnog odbora

U Vukovaru je danas održana redovna sjednica Glavnog odbora Samostalne demokratske srpske stranke. Nakon nekoliko online sjednica, današnja je prva neposredna sjednica poslije covid pandemije!

Prisutnih 45-oro od 62-oje ukupno članova Odbora pod predsjedavanjem dr. Milorada Pupovca, usvojilo je izvještaj o finansijskom poslovanju stranke u prošloj godini, izvještaj o poslovanju stranačkog preduzeća “Sedes” te usvojilo niz drugih izvještaja iz ove sfere nadležnosti Glavnog odbora.

Predsjednik Izvršnog odbora Boro Rkman podnio je informaciju o održanim sjednicama županijskih izvršnih odbora u skladu sa Zaključkom Predsjedništva iz februara ove godine. Mirjana Oluić predsjednica stranačkog Aktiva žena informisala je o desegnutom nivou održavanja Skupština kao najviših organa Aktiva. Obje informacije su jednoglasno prihvaćene.

Uoči Glavnog odbora održana je sjednica Predsjedništva, centralnog SDSS-ovog Izvršnog odbora te Nadzornog odbora.

Minutom ćutanja Glavni odbor je odao počast nedavno preminuloj Ranki Milojković, jednoj od najagilnijih stranačkih aktivistica, ne samo u zapadnoj Slavoniji gdje je Ranka djelovala u korist zajednice, već i znatno šire!