U Borovo izabran Baćanović, u Hrvatskoj Kostajnici Samardžija

Izveštajno-izborna skupština Opštinske SDSS-a Borovo održana je sinoć u Domu kulture. Radno predsedništvo vodio je Duško Drobić sa Radmilom Latas, Zoricom Kovačević i Desom Jankov. Izveštaj o radu je podneo dosadašnji predsednik Srđan Jeremić. Nakon kratkog izlaganja na području stranačkog, humanitarnog i opštedruštvenog rada, predsednik se zahvalio na dosadašnjoj saradnji članovima borovskog  SDSS-a.
Predložen je i jednoglasno izabran novi Izvršni odbor: predsednik Zoran Baćanović, potpredsednik Srđan Jeremić, Branko Perišić, Dušan Latas, Senka Romić, Milan Poznanović, Lazo Bosić, Srđana Španović i Duško Drobić. Novi predsednik se zahvalio delegatima na poverenju i najavio nastavak stranačkih aktivnosti na području opštine Borovo.
Predsednik županijske organizacije SDSS-a Dušan Jeckov pozdravio je prisutne, a Skupštini je prisustvovao generalni sekretar stranke Danko Nikolić.
Veče ranije na Skupštini Gradske organizacije SDSS-a Hrvatska Kostajnica, Petar Samardžija je potvrđen za predsednika, a novi potpredsednik je Dragan Janić. Pored Samardžije i Janića u novom Izvršnom odboru su Radmilo Đenadija, Stevo Rušnov i Davor Karajičić. Podršku u radu kolegicama i kolegama u Kostajnici svojim prisustvom i rečima podrške dao je predsednik Županijske organizacije SDSS-a Sisačko-moslavačke županije Branko Jovičić.