Trpinja, Vukovar, Beli Manastir – izborni prioriteti na istoku Hrvatske

Predsednik stranke dr. Milorad Pupovac danas je u Vukovaru održao radno-konsultativni sastanak sa stranačkim predstavnicima iz Vukovarsko-sremske i Osječko-baranjske županije. Centralna tema bile su pripreme za predstojeće lokalne izbore te u tom kontekstu osmišljavanje kvalitetne kampanje za postizanje maksimalnog cilja.

Cilj je zadržati postojeće pozicije u izvršnim i predstavničkim tijelima opština, gradova i županija, ali i pozicinonirati se na onim položajima na kojima to stranka nije uspjela na poslednjim izborima 2017.

U stranačkim izbornim prioritetima na istoku Hrvatske, uz mesta koja i sada stranka drži, su načelničko mesto u Opštini Trpinja, mesto zamenika gradonačelnika Vukovara i Belog Manastira te pronalazak adekvatnog političkog partnera u cilju participacije SDSS-a u Skupštini Osječko-baranjske županije i Gradskom vijeću Osijeka.

Predsednik Pupovac sa saradnicima, po završetku sastanka, posetio je fudbalski klub “Vuteks-Sloga” i u razgovoru sa predstavnicima Uprave kluba razgovarao o modelima pomoći ovom vukovarskom trećeligašu.