Srećan 8. mart – Međunarodni dan žena!!!

Nakon što je 5. marta održano zabavno veče sa članicama stranke u restoranu Mornar, jutros su aktivisti SDSS-a podelili više od 300 karanfila građankama u centru grada i gradskoj četvrti Borovo naselje. Predsednik GO SDSS-a Vukovar Srđan Kolar i predsednik županijske organizacije SDSS-a u VSŽ Dušan Jeckov u prisustvu većeg broja aktivista SDSS-a, čestitali su 8. mart i uručili karanfile mnogim Vukovarčankama.

Obeležavanje Međunarodnog dana žena, vukovarski SDSS ce završiti sutra, 8.marta, kada ce u Ružičkinoj kući, u saradnji sa pododborom SKD Prosvjeta organizovati prigodan kulturno-zabavni program.

Rukovodstvo OO SDSS-a Negoslavci je u susret Međunarodnom danu žena danas obradovalo svoje meštanke Podeljeni su crveni karanfili kao simbol borbe žena za ravnopravnost.

Povodom Međunarodnog dana žena, u organizaciji Aktiva žena SDSS-a opštine Borovo juče je  održan 7. izložbeno -prodajni sajam ručnih radova, proizvoda kućne radinosti i drugih rukotvorina žena iz Borova i okolnih mesta.  Prema rečima predsednice Aktiva Senke Romić ovogodišnji Sajam je okupio 10-tak izlagača, udruženja i preduzetnih žena.

Okupljenim ženama Međunarodni dan žena čestitali su Dragana Jeckov saborska zastupnica, potpredsednica SDSS-a i Aktiva žena SDSS-a i Srđan Jeremić, predsednik Opštinske organizacije SDSS-a Borovo, pozdravljajući održavanje ovog Sajma koji slavi žensku kreativnost i preduzetništvo.

Za dobro raspoloženje pobrinula se Tamburaška sekcija borovskog Kulurno-umetničkog društva “Branislav Nušić”. Sve učesnice i posetiteljke Sajma na dar su dobile crveni karanfil.