Skupštine u Obrovcu i Benkovcu krajem februara tekuće godine

U sklopu priprema za Izvještajno-izbornu Skupštinu, sinoć je u Benkovcu održana sjednica Izvršnog odbora Gradske organizacije Samostalne demokratske srpske stranke Benkovac. Zbog nemogućnosti održavanja Skupština u Mjesnim organizacijama Muškovci i Krupa, Izvršni odbor je sinoć raspustio stranačke organe u obje organizacije i imenovao povjerenike. Povjerenicima je određen rok od 6 mjeseci za konsolidaciju stanja u ograncima.

Obzirom da su Skupštine održane u pet preostalih mjesnih ogranaka, Skupština Gradske organizacije biće održana krajem februara tekuće godine.

Sjednici su pored svih sedam članova ovog tijela, prisustvovali Anja Šimpraga potpredsjednica stranke i saborska zastupnica, predsjednik centralnog stranačkog Izvršnog odbora Boro Rkman i pri čovjek SDSS-a u Zadarskoj županiji Milan Tankosić.

Prije sjednice u Obrovcu Rkman i Tankosić su o pripremama Skupštine u Benkovcu razgovarali sa predsjednicom benkovačkog gradskog ogranka Katarinom Vrcelj. Kao i u Obrovcu, prema jučerašnjem dogovori, članovi SDSS-a u Benkovcu svoju Skupštinu će održati krajem februara.