Sjednica virovitičko-podravskog SDSS-a

20160222 103445 1 web

20160222 103445 1 webSLATINA/SISAK, 23.2.2016. – Juče je u Slatini održana sjednica Izvršnog odbora Županijske organizacije Virovitičko-podravske županije. Na sjednici je član Izvršnog odbora na centralnom nivou Goran Putnik upoznao članove županijskog Odbora sa zaključcima sjednice održanog prošle nedjelje u Zagrebu.

Analizirana je akcija “10 za 10” koja je uspješno provedena na području općinskih organizacija Voćin, Suhopolje i Sopje dok je u gradskim organizacijama Slatina i Orahovica izostao rezultat. Također su analizirani i rezultati parlamentarnh i zaključeno je da na području VPŽ nije zabilježeno djelovanje remetilačkih faktora unutar stranke i da su svi Srbi koji su glasali na manjinskoj listi glasali za kandidate SDSS-a. Iskazano je nezadovoljstvom lošim odabirom kandidata za saborske zastupnike na primjeru Mirka Raškovića.

U sklopu priprema za unutar stranačke izbore odlučeno je da se do 15.03. održe sjednice Izvršnig odbora u svim gradskim i općinskim organizacijama na području županije i ažuriraju spiskovi članova, te uradi profilacija kandidata za pojedine funkcije unutar stranke. Sa sjednice je upućen i apel članstvu da redovno plaća članarinu.

Prije nekoliko dana svoju sjednicu je održao i Izvršni odbor Sisačko-moslavačke županijske organizacije. Centralne teme su bile vanredni izbori u općini Gvozd za načelnika i za općinsko Vijeće, te mjere na snaženju Gradske organizacije SDSS-a Petrinja.

Tekst i foto: Goran PUTNIK