Sisačko-moslavački SDSS počeo drugi ciklus stranačkih Skupština

“Dok dobar dio stranačkih organizacija nije odradio ni prvi, a mi smo počeli drugi ciklus Skupština općinskih i gradskih ogranaka u sastavu naše županijske, rečeno je u ponedjeljak u Sisku na sjednici Izvršnog odbora sisačko-moslavačkog SDSS-a. Ova županijska organizacija, prva je od ukupno 13 ovakvih ogranaka unutar stranke, u potpunosti ispošttovala Preporuke Predsjedništva o redovnom održavanju Skupština i sjednica Izvršnog odbora, a održavanjem Skupštine u stranačkom ogranku Topusko, započela je sredinom avgusta novi ciklus.

“Nije samo riječ da maksimalno poštujemo ono što viša stranačka tijela pred nas postave, već je bitno da se redovno sastajemo kako bismo imali prave informacije i skladu sa njima politički djelovali”, rekao je predsjednik županijske organizacije Branko Jovičić.

Uz analizu stanja u lokalnim ograncima, razgovarano je i o participaciji vijećnika SDSS-a u županiji koji bi u koordinaciji sa zamjenicom župana Mirajnom Oluić, trebali da odrade značajnu ulogu u pripremi županijskog budžeta za iduću godinu. “Prije svega nas zanimaju infrastrukturni projekti, odnosno asvaltiranje naselja u kojima žive Srbi, rečeno je.

Sjednici je prisustvovao predsjednik Izvršnog odbora SDSS-a Boro Rkman koji je članstvo upoznao sa trenutnim ali i nadolazećim obavezama koji se prije svega odnose na iduću godinu u kojoj će pred strankom biti četiri različita izborna procesa.