SDSS vodi brigu i o malim sredinama kao što je Popovac

Samostalna demokratska srpska stranka vodi brigu o svim sredinama kako velikim tako i malim kao što je opština Popovac, rekla je sinoć u ovoj baranjskoj opštini na Skupštini istoimene organizacije kandidatkinja na saborskim izborima Dragana Jeckov. Jeckov je čestitala novoizabranom vodstvu ogranka, pohvalila ostvarene rezultate i pozvala  sve da izađu na izbore 17.04. i podrže kandidate u XII. izbornoj jedinici

Na skupštini je predsednik organizacije Zoran Milošević podneo izveštaj o radu u mandatu 2020.-2024. godine, rekao je da su na zadnjim lokalnim izborima održanim 2021. godine ostvarili zavidan rezultat, osvojili 2 većnička mandata od ukupno 13 kolilo broji opštinsko veće. Većnici su redovno prisustvovali svim sednicama opštinskog veća, trudili su se da zastupaju interese srpske zajednice najbolje koliko su mogli. Zatim se prešlo na izbor novog rukovodstva gde je izabran za predsednika Zoran Milošević iz Kneževa.

Nakon završenog izbornog ciklusa skupu se obratio predsednik Županijske organizacije SDSS-a Osječko-baranjske županije Radomir Čvarković koji je zaželio sreću novom rukovodstvu i pozdravio dosadašnji uspešan rad.

test i foto: Radomir ČVARKOVIĆ