Realizovani projekti u srpskim naseljima na području Vrbovskog

Zahvaljujući angažmanu dvoje vijećnika SDSS-a u Županijskoj skupštini Primorsko-goranske županije u manje od dvije godine osigurana su znatna novčana sredstva za infrastrukturu u naseljima u kojima žive naši sunarodnici, rečenp je u subotu u Dokmanovićima na Skupštine Gradske organizacije Vrbovsko.

Podnoseći izvještaj o radu predsjednik ogranka i aktuelni dogradonačelnik Đorđe Busić naveo je asvaltiranje prometnica, sanaciju seoskih puteva, pripremu projektne dokumentacije za izgradnju sportske dvorane u Moravicama i brojne druge uspješno završene stranačke akcije.

“Obzirom da su naši vijećnici osigurali novac, u velikoj akciji smo uredili Marijaško jezero, biser prirode u našem kraju koje nije uređivano preko 50 godina”, rekao je Busić.

U svakom poslu pa i politici, timski rad i međusobno razumijevanje su uslov da bi se bilo šta napravilo. Na to je ukazao član ove organizacije i aktuelni potpredsjednik Savjeta za nacionalne manjine Milan Vukelić.

Članove Skupštine pozdravili su i riječi podrške uputili predsjednik Izvršnog odbora stranke Boro Rkman i predsjednica županijske organizacije Vesna Blanuša.