Raspuštena Gradska organizacija SDSS-a Slatina

Osnovom člana 72. Statuta SDSS-a, Izvršni odbor Županijske organizacije Virovitičko-podravske raspustio je stranačke organe u Gradskoj organizaciji SDSS-a Slatina. Za povjerenicu je izabrana Milena Lazić koja ima zadatak u narednih 30 dana pripremiti vanrednu izbornu Skupštinu ove organizacije.

MILENA LAZIĆ, MILUTIN JOVANOVIĆ, GORAN PUTNIK

Za odluku o raspuštanju stranačkih organa na sinoćnjoj sjednici održanoj u Virovitici glasalo je petoro članova uz dvojicu suzdržanih.

U obrazloženju raspuštanja predsjednik Županijskog odbora Igor Pavković naveo je pritisak članstva koje traži smjenu predsjednika Milenka Obradovića zbog optužujućih objava na društvenim mrežama i javnosti koje mu na teret stavljaju djela koja štete ugledu stranke u Slatini i okolini!!! Obzirom da je naglasio kako se ne osjeća “ni najmanje krivim za ono što piše po društvenim mrežama, jer takva djela nije počinio”, Obradović nije podnio ostavku, te je Izvršni odbor donio Odluku o raspuštanju stranačkih organa, među kojima je i predsjednika organizacije Obradovića.

MILENKO OBRADOVIĆ

“Za svaku političku štetu treba podnijeti političku odgovornost. Šteta koje je proizvedena je teško popravljiva, a stranka i njen ugled se niti može niti smije dovoditi u pitanje bez obzira o kojem njenom članu kao pojedincu se radi, rekao je Pavković.

IGOR PAVKOVIĆ, OLIVERA UVALIĆ

Sjednici je prisustvovao predsjednik Izvršnog odbora stranke Boro Rkman.