Pupovac: Nije država busanje u prsa ko je veći Hrvat, već je država pravno uređen poredak

Dva puta isto grešku ne možemo ponoviti kao što nam se prije manje od godinu dana dogodila greška sa Mirkom Raškovićem koji je uzeo vaše glasove i odnio ih nekomu drugomu i radio za nekoga drugoga, a ne za vas. Čista obraza ulazimo u ove izbore i čista obraza osvojićemo svoja tri mandata, rekao je sinoć na predizbornom skupu u Slatini kandidat za Sabor Mile Horvat. Kada osvojimo tri mandata sješćemo sa onima koji budu htjeli razgovarai o čitavom paketu mjera od značaja za našu zajednicu!

20160902_191806

Za Borisa Miloševića bitan je broj glasova jer oni daju legitimitet zastupnicima, a tri mandata su bitna kako bi se mogao formirati saborski Klub SDSS-a. Bez Kluba smo niko i ništa, a sa Klubom imamo uslove za stvaranje povoljne atmosfere i atmosfere bez straha”.

20160902_191938

Želimo nastaviti tamo gdje smo stali 2011. ili 2012. godine, Dakle prije ulaska u EU. Danas je umjesto razvoja zemlja zapala u političke ratove lijevih i desnih. Od jeseni želimo partnera koji će zemlju uvesti u mir jer je danas stanje mnogo gore u mnogim sferama u odnosu na vrijeme doknismo bili članica Evropske unije. Nije država busanje u prsa ko je veći Hrvat, već je država pravno uređen poredak posvećen građanima bez obzira ko su oni i kakvi su oni, smatra Milorad Pupovac.

Pupovac se osvrnuo na pokušaje razbijanje srpske zajednice i srpskih institucija pri čemu je apostrofirao Ljubojevića, Džakulu, Žarkovića…, koji kako je rekao, osim što vređaju i što napadaju, nisu uspjeli u svojim nakanama.

20160902_200939

Veoma posjećen skup – prema slobodnoj procjeni oko dvjestotinjak učesnika – uspješno su organizirali predsjednik GO SDSS Slatina Milenko Obradović i predsjednik ŽO SDSS Virovitičko-podravske županije Igor Pavković.

20160902_191918

Skupu je prisustvovao i predsjednik Izvrnog odbora SDSS-a Boro Rkman, te sveštenici SPC-a!

20160902_191648