Osnovana Županijska organizacija SDSS-a Brodsko-posavske županije

Od sinoć je Samostalna demokratska srpska stranka bogatija za novi ogranak, 14-i županijski i 102-i ukupno! U Slavonskom Brodu održana je osnivačka Skupština Županijske organizacije SDSS-a Brodsko-posavske županije.

Osamnaest prisutnih delegata od 20 koliko broji Skupština, predstavnika Gradske organizacije Slavonski Brod te općinskih ogranaka u Okučanima i Dragaliću – za prvog predsjednika izabrali su Milenka Ećimovića iz Okučana. Potpredsjednik je Zoran Ratković iz Slavonskog Broda. Izabran je i petočlani Izvršni odbor, Nadzorni odbor kao i Disciplinska komisija.

Uspješan rad najmlađoj stranačkoj organizaciji biranim riječima poželjeli su predsjednik stranke dr. Milorad Pupovac, potpredsjednica Dragana Jeckov, predsjednik centralnog Izvršnog odbora Boro Rkman i Nikola Ivanović, predsjednik županijskog požeško-slavonskog SDSS-a.

Skupštini su prisustvovali brodski paroh protojerej-stavrofor Ratko Gatarević, potpredsjednica Izvršnog odbora na državnom nivou Emina Đurašević, predsjednik županijskog Vijeća srpske nacionalne manjine Dušan Nogić i drugi uzvanici.