Održana svečana Skupština OO SDSS Vojnić

U prisustvu delegata, članova i simpatizera stranke, predstavnika srpskih organizacija i brojnih gostiju, u Vojniću je u subotu održava svečana sjednica Skupštine Općinske organizacije SDSS-a Vojnić.

O radu organizacije govorio je predsjednik Đuro Šaula među prioritete navodeći stalnu akciju povećanja broja članova ali i podmlađivanje organizacije;

Vojnić je dobar stranački ogranak. Danas i proteklih nekoliko godina izuzetno dobar, tim više ako se malo vratimo u prošlost kada je u Vojniću veoma često dolazilo do vanrednih Skupština i čestih smjena vodstva organizacije, rekao je predsjednik Izvršnog odbora stranke Boro Rkman.

O narednoj izbornoj godini u kojoj je pred strankom više različitih izbornih procesa više je rekao potpredsjednik stranke Dejan Mihajlović, a skup je pozdravio i Branko Jovičić predsjednik SDSS-a Sisačko-moslavačke županije.

Kako je Skupština osim radnog imala i svečarski karakter i predstavljala je svojevrsno jačanje “timskog duha” srpske zajednice u ovoj općini,, po održanoj sjednici, učesnici su imali priliku da se druže, zaigraju i zapjevaju!