Održana Skupština stranačkog ogranka u Glini

Sinoć je u Glini održana redovna izvještajna Skupština Gradske organizacije SDSS-a, kojoj je prisustvovalo 15 od 20 delegata. Period između dvije sjednice, prema ocjeni predsjednika ogranka Duška Žarkovića, može se kvalifikovati relativno uspješnim. Izborni uspjeh na lanjskim lokalnim izborima nije ostvaren, a obzirom na sveopću klimu koja je vladala prema stranci, nije ga bilo ni realno očekivati. Za protivnike nismo imali samo konkurentske liste, već gotovo sveukupan medijski potencijal države koji je radio protiv naših kandidata, ocjena je Skupštine.

Bez obzira na takvu klimu, stranka je opstala i postaje sve prepoznatljivija čemu osim stranačkog aktivizma treba zahvaliti i odličnoj saradnji sa drugim srpskim institucijama. Posebno se to odnosi na Srpsko narodno vijeće iz Zagreba u periodu nakon potresa.

Skupštinu su pozdravili predsjednik Izvršnog odbora stranke Boro Rkman i stranački lider u Sisačko-moslavačkoj županiji Branko Jovičić. Jovičić je uručio članske kartice novim članovima glinskog ogranka.