Neven Vujnović kandidat za dogradonačelnika Ogulina

Samostalna demokratska srpska stranka, Gradska organizacija Ogulin, na sjednici Izvršnog odbora stranke održanoj 13.04.2021. godine jednoglasno je donijela odluku da samostalno predloži listu kandidata na predstojećim izborima za Gradsko vijeće grada Ogulina kao i kandidata za zamjenika gradonačelnika grada Ogulina iz reda srpske nacionalne manjine.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Ogulina iz reda srpske nacionalne manjine je Neven Vujnović. Neven Vujnović po zanimanju je magistar inženjer elektrotehnike, zaposlen, oženjen, otac dvoje djece. Aktualni je predsjednik gradske organizacije SDSS-a, član izvršnog odbora SDSS-a Karlovačke županije i član Glavnog odbora SDSS-a. Vujnović je dugogodišnji SDSS-ov vijećnik ugradskom vijeću Ogulina a aktivan je i kroz rad Vijeća srpske nacionalne manjine grada Ogulina i Karlovačke županije te Srpskog kulturnog društva Prosvjeta.

Članovi Izvršnog odbora izrazili su zadovoljstvo učinjenim u gradu Ogulinu u proteklom periodu a posebno se mogu istaknuti projekti u ruralnim krajevima poput asfaltiranja nerazvrstanih cesta na području Drežnice, Jasenka, Popovog sela, Ponikava, Donjih Dubrava i Otoka oštarijskog, obnova mostića na lokalnim cestama u Vitunju i Ponikvama, izgradnja mrtvačnice u Drežnici i rješavanjem imovinsko pravnih odnosa za mrtvačnicu u Jasenku, ulaganja u zgradu mjesnog odbora Drežnica, DVD-a Jasenak, zgrade područnih škola u Ponikvama i Vitunju, izgradnju autobusnih stajališta kao i
niz drugih manjih projekata. U tijeku je odobrenje sredstava po prijavljenom projektu kapitalnih ulaganja SNV-a za kupnju ljuljački, tobogana i klackalica za 7 dječjih igrališta u Drežnici, Jasenku, Potoku Musulinskom, Vitunju, Brestovcu, Ponikvama i Otoku oštarijskom vrijednosti oko 90.000kn.

Zbog izuzetno dobre suradnje u protekle dvije godine mandata gradskog vijeća i zadovoljstva učinjenim, SDSS će kao kandidata za gradonačelnika Ogulina podržati dosadašnjeg gradonačelnika Dalibora Domitrovića, stoji u saopštenju GO SDSS Ogulin.