Natalija Koprenica nova predsjednica stranačkog Aktiva žena u Zagrebu

Sinoć je Skupština Aktiva žena SDSS-a Zagreba za novu predsjednicu izabrala Nataliju Koprenicu. Na toj poziciji Koprenica (prva sa desna na fotografiji) je zamjenila dosadašnju predsjednicu Veru Milovanović-Gedošević. Nova je i potpredsjednica Sanela Predojević.

Podnoseći izvještaj o radu Milovanović-Gedošević je podsjetila na niz akcija koje su stranačke kolegice u Zagrebu uspješno realizovale. Ukazala je na nekoliko edukacijskih radionica poput izrade dekupaža, pletenja, izrade nakita, studijska putovanja u manastire Krka i Gomirje, posjetu Plaškom. Posebno je naglasila uključenog stranačkih žena i simpatizerki stranke u prikupljanju odjeće i drugog materijala za sunarodnike na Baniji stradale u potresu.

Podršku kolegicama dala je predsjednica Aktiva na centralnom nivou Mirjana Oluić kao i predsjednik Izvršnog odbora SDSS-a Boro Rkman.

Nakon Aktiva žena, održana je sjednica Izvršnog odbora Gradske organizacije SDSS-a Zagreb na kojoj je članice i članove ovog tijela Rkman informisao o stavovima Predsjedništva i Glavnog odbora o dinamici održavanja stranačkih sastanaka. Sjednici je prisustvovao Nikola Vukobratović, odbornik SDSS-a u Gradskoj skupštini Zagreba.