MIHAJLOVIĆ POTVRĐEN ZA STRANAČKOG LIDERA U KRNJAKU

20160305 112752 web

20160305 112752 webKRNJAK, 6.3.2016. – Dejan Mihajlović juče je jednoglasnom odlukom delegata Skupštine OO SDSS Krnjak potvrđen za predsjednika općinske stranačke organizacije u ovom kordunaškom mjestu. Mihajlović je dobio povjerenje 22-oje prisutnih od 30 članova koliko ukupno broji Skupština. Za potpredsjednike su izabrani Nada Coha i Ilija Matijević.

“Stranka je neokrznuta izašla iz potresa izazvanog pokušajem generalnog razbijanja SDSS-a čiji je epicentar bio upravo u Karlovačkoj županiji i čiji je kolovođa bio dotadašnji županijski stranački predsjednik. U našoj općinskoj organizaciji rijetku su prihvatili ovaj “sirenski zov” što je vidljivo i po izbornom rezultati saborskih kandidata SDSS-a. On je čak za dvadesetak glasova bolji negoli na izborima 2011 godine, rečeno je na Skupštini!

Krnjački ogranak djeluje kroz šest Mjesnih organizacija u kojima se kreira politika općinskog stranačkog vodstva ali najvećim djelom i općinske uprave jer je Mihajlović načelnik, a Matijević zamjenik načelnika općine.

Prioritet u narednim aktivnostima osim brojčanog jačanja je u edukaciji članstva i to edukaciji pristupa prema fondovima EU. “Ne samo prema fondovima EU i domaćima nego u svim segmentima gledaćemo da ako možemo bilo šta pomoći da to bude prvenstveno prema našim članovima i simpatizerima stranke, najavio Mihajlović.

Riječi podrške delegatima Skupštine su uputili predsjednik Izvršnog odbora stranke Boro Rkman, predsjednik OO SDSS Gvozd Branko Jovičić, stranački povjerenik za općinu Vojnić Mirko Martinović i Milosav Kuljanin iz OO SDSS Barilović.

 

{gallery}Gal102:::0:0{/gallery}