Lista SDSS-a na izborima za Mjesne odbore u Požegi!!!

Na izborima za Vijeća mjesnih odbora Grada Požege, prvi puta od kako postoji SDSS, biće istaknuta kandidacijska lista naše stranke!  Izbori će biti održani u nedjelju 8. maja , a stranka je kandidovala petočlanu izbornu listu za Mjesni odbor Ćosine Laze. Nosioc liste je Dalibor  Grabusin, predsjednik stranačkog ogranka “Sloboština” koji okuplja članstvo iz više mjesta “požeškog prstena” u kojima žive Srbi.

Mjesni odbor Ćosine Laze čine tri sela – Ćosine Laze, Vasine Laze i Laze Prnjavor, u kojima živi šezdesetak stanovnika. Obzirom da nema protivkandidacijske liste, SDSS-a će već na prvom izlasku na izbore ostvariti izbornu pobjedu!

Podršku izbornim kandidatima juče su u novobnovljenom društvenom domu u Ćosinim Lazama dali zamjenik župana Požeško-slavonske županije Nikola Ivanović i predsjednik centralnog Izvršnog odbora Boro Rkman.

Ivanović je pohvalio angažman mještana na obnovi doma, za šta su sredstva osigurali saborski zastupnici SDSS-a, dok su sve radove obavili sami seljani. Rkmana je posebno obradovalo, kako je rekao, “da u selu ima mladih ljudi uključujući i najmlađe te što se osjeća zajedništvo”!