Kandidati SDSS-a u Rijeci i Viškovu

nenad jovanovic

U okviru predizborne kampanje, kandidati SDSS-a uspješno su se predstavili biračima u Rijeci i Viškovu.

U Viškovu su se kandidati Milorad pupovac i Boris Milošević, kao i Miloševićeva zamjenica na listi Vesna Blanuša, družili s građanima, a posebnu draž dali su mladi ljudi u SDSS-vim majicama koji su bili u njihovoj pratnji.

Druženje s građanima nastavljeno je i na riječkom Korzu gdje je SDSS imao svoj štand na kome su dijeljeni leci i prigodni izborni pokloni. – Građani Rijeke su s velikim veseljem dolazili na naš štand. Mnogi su pitali gdje nam je sjedište ili se raspitivali za što se zalažemo, rekla je Vesna Blanuša.

nenad jovanović

 

Druženje na Korzu Pupovac je iskoristio za davanje izjava novinarima. – Dobit ćemo podršku i osvojiti sva tri mandata što melčju želimo osloboditi od straha, od politike netolerancije,  rekao je i naglasio da će se, tamo gdje bude potrebno ljudima osigurati posao, posebno u povratničkim sredinama gdje bi trebali imati budućnost. Želim ose posvetiti razvoju tih sredina, koje su zapuštene godinama, rekao je Pupovac.

Nakon druženja na Korzu, u stranačkim prostorijama održan je predizborni skup kome je prisustvovalo 70-ak ljudi. Nakon pozdravnog govora predsjednika županijske organizacije Milana Eraković, Vena Blanuša predstavila je Bosrisa Miloševića koji je sa svoje strane naglasio važnost izlaska na izbore i glasanja na manjinskoj listi.

nenad jovanović

U završnom govoru Pupovac  je naglasio da SDSS na izbore izlazi s porukom “Glasno i jasno protiv straha” protiv svih onih koji su godinama proizvodili strah i netoleranciju.