Kampanja u Bjelovarsko-bilogorskoj i Virovitičko-podravskoj županiji

Sinoć je u Daruvaru održan radni sastanak predsjednika stranačkih organizacija, izbornih aktivista, lidera lokalnih Vijeća srpske nacionalne manjine i Prosvjete posvećen dopunskim izborima u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Sastanku su prisustvovali potpredsjednica stranke i saborska zastupnica Dragana Jeckov i predsjednik Izvršnog odbora stranke Boro Rkman.

“Ovim izborima pruža nam se jedinstvena prilika da po direktnom broju mandata, dakle samostalno bez ikakvih koalicija, postanemo treća stranka u državi, rekao je Rkman ilustrujući da će to biti, u šta vjeruje, ako se postojećem broju 165 lokalnih vijećničkih mandata doda još 40-ak sa dopunskih izbora.

Jeckov je pozdravila jedinstvo srpskih organizacija u ovoj županiji te naglasila kako vjeruje u izborni uspjeh.

Skup su pozdravili predsjednik županijske organizacije Milan Radaković te dožupani iz Požege i Bjelovara Nikola Ivanović i Saša Lukić.

Prije Daruvara Jeckov je posjetila Gradinu i Slatinu u Virovitičko-podravskoj županiji i podržala kandidaturu za Općinsko vijeće Gradine Deana Bogovca. U Slatini su se okupili  članovi i simpatizeri kako bi se pripremili za kampanju i rad na terenu. Domaćin zastupnici Jeckov bio je prvak stranke u VPŽ-i Igor Pavković.