Izborne pripreme vukovarskog Mesnog odbora Sajmište

U Vukovaru je nadavno održan prvi edekutavni sastanak kandidata, aktivista i simpatizera SDSS-a Mesne organizacije Sajmište pred dolazeće lokalne izbore. Vodeći računa o epidemiološkim merama,više od dvadesetak aktivista iz ovog dela grada imali su priliku upoznati se sa izbornim programom gradske organizacije SDSS Vukovar i kandidatima za Gradsko veće Vukovar koje je predstavio kandidat za zamenika gradonačelnika Vukovara, Srđan Kolar.

Prisutnima se obratio i Nebojša Vidović predsednik mesne organizacije SDSS-a govoreći o planu i načinu vođemja kampanje, ističući neophodnost obilaska svakog građanina. “SDSS će voditi isključivo afirmativnu kampanju vodeći brigu o interesu pripadnika srpske nacionalne manjine u gradu” – naglasio je Vidović.

Znatno podmlađeni tim aktivista usvojio je plan obilaska i podele promotivnog stranačkog materijala u vreme izborne kampanje.

Sastanci ove vrste održavaće se redovno s namerom obuke aktivista za pristup i animaciju glasača za izlazak na izbore, najavljeno je iz vukovarskog SDSS-a.