Izborna kampanja u Lici

“Srbi moraju malo više voditi računa o sebi i malo više cijeniti svoj glas. Ljudima treba reći da će birajući SDSS izabrati ljude koji će se baviti sredinama u kojima oni žive i problemima koji njih muče’, rekao je Milorad Pupovac danas u Donjem Lapcu. Dovršetak borbe za sređenu infrastrukturu, jačanje privredne aktivnosti i rad na socijalnoj infrastrukturi prioriteti su za lapački kraj.

Stranački kandidati Milorad Pupovac i Boris Milošević te zamjenica kandidata Anja Šimpraga uz domaćina predsjednika županijske organizacije Nikolu Lalića je obišla vatrogasce, Crveni krst, pravoslavnu crkvu i općinu.

Domaćin izbornim kandidatima SDSS-a bila je porodica Ovuka iz Buševića, koja je naporima SDSS-a dobila struju

“Svi su imali razumijevanja, samo je SDSS gurao’, rekao je Boris Milošević u Donjem Lapcu.

“Vaša politika otvorila nam je vrata”, rekao je načelnik Vrhovina Milorad Delić, obraćajući se stranačkim kolegama. Delić je naveo sve što je u ovoj opptini investirano zahvaljujući SDSS-u;  najduži zip line u Evropi, skijalište, golf teren, dječji zip, 120 km biciklističkih staza, adrenalinski park, zorbing, punionice za električne automobile, sportski aerodrom, prenamjena društvenih domova u hostele, solarna elektrana, obnovljena komunalna infrastruktura, odmorišta te zaposleno i zadovoljno stanovništvo.  “To je naša kampanja”, čulo se danas u Vrhovinama.