Anja Šimpraga predala 1 080 potpisa podrške

anja web kandi

anja web kandiKNIN, 2.3.2016. – Anja Šimpraga juče je predala 1 080 potpisa kojima joj birači daju podršku za kandidaturu za zamjenicu župana Šibensko-kninske županije iz redova srpske nacionalne manjine.

Da bi kandidatura bila važeća bilo je neophodno predati 450 potpisa birača!!!

U društvu kolegice Šimpraga prilikom predaje potpisa županijskoj izbornoj komisiji bili su i potpredsjednici Županijske organizacije Dmitar Gojko i Borislav Šarić.

Anja Šimpraga, v.d. predsjednice Županijske organizacije prije 15-ak dana dobila je podršku za kandidaturu Izvršnog odbora svoje županijske organizacije kao i Predsjedništva SDSS-a, a predaja potpisa i ostale potrebne dokumentacije samo je formalizacija čina kandidature.

Činjenica da je Šimpraga sakupila i predala skoro dva i po puta više potpisa nego je neophodno, dobar je pokazatelj raspoloženja birača prema kandidatkinji Samostalne demokratske srpske stranke.

Vanredni izbori za zamjenika župana iz srpske manjine održavaju se 20. marta 2016. iz razloga što je dosadašnji dožupan Mirko Rašković odlaskom u Sabor zbog zakonski nespojivih dužnosti dao ostavku na mjesto zamjenika župana.