Anja Šimpraga kandidatkinja za zamjenicu župana

20160212 155903 resized 1

20160212 155903 resized 1KISTANJE, 13.2.2014. – Anja Šimpraga odlukom Izvršnog odbora Šibensko-kninske županijske organizacije SDSS-a sinoć je izabrana za kandidatkinju naše stranke za zamjenicu župana iz reda srpske nacionalne manjine na vanrednim izborima 20. marta 2016.

Šimpraga je na sjednici održanoj u Kistanju, a kojoj su prisustovali i članovi Predsjedništva stranke na čelu sa dr. Stanimirovićem, dobila više glasova Izvršnog odbora u odnosu na protiv kandidata Željka Džepinu.

Predsjedništvo stranke na svojoj sjednici održanoj odmah po završetku Izvršnog odbora, u skladu sa stranačkom procedurom, potvrdilo je kolegicu Šimpraga za kandidatkinju, te njoj, Izvršnom odboru i cjelokupnoj stranačkoj infrastrukturi zagarantovalo maksimalno pomoć u ostvarenju izbornog rezultata.

“Uvjeren sam da će nakon 20. marta i vanrednih izbora SDSS imati ponovno poziciju zamjenika župana u Šibensko-kninskoj županiji, ovaj put u Anji Šimpraga, rekao je medijima dr. Stanimirović. Dodao je kako ga raduje činjenica da je riječ o mladoj i obrazovanoj v.d. Predsjednici Županijske organizacije, predsjednici županijskog Aktiva žena, kao i činjenica da stranka ovom kandidaturom prati i generalne političke trendove o većoj participaciji žena u politici!

Vanredni izbori za zamjenika župana iz reda srpske nacionalne manjine u Šibensko-kninskoj županiji zakazani odlukom Vlade za 20. mart, raspisani su nakon što je dosadašnji zamjenik župana Mirko Rašković podnio ostavku na to mjesto jer je dožupanska dužnost nespojiva sa saborskim mandatom kojeg sada obavlja.

 

{gallery}Gal91:::0:0{/gallery}

Foto: Srđan KOLAR