ЋУРЧИЋ НА ЧЕЛУ ВУКОВАРСКОГ СДСС-а

Јуче је у Вуковару одржана редовна изборна скупштина страначке организације у овом граду. Уз присуство већине чланова скупштине за председника вуковарског СДСС-а једногласно је као једини кандидат изабран Ђорђе Ћурчић који је ту функцију обављао и у последњих годину дана.

сдсс ву1

За његовог заменика изабрана је Мирјана Орешчанин, док је за секретара ове организације постављен Винко Лазић. Поред њих у Извршни одбор СДСС-а у Вуковару изабрани су и Борислав Грбић, Илија Војновић, Жељко Булић, Ђорђе Мацут, Срђан Колар, Ђурђа Вујић, Марија Мандић, Никола Безбрадица, Драгица Гулић и Весна Вујић.

– Пре нешто више од годину дана одржана је ванредна скупштина градске организације СДСС-а и тада је дошло до промене у нашој страначкој организацији. Наш циљ је да у наредном периоду као и до сада будемо најјача страначка организација у држави, што се уосталом од нас и очекује. Захваљујем вам се свима на избору, а поверење које сте указали мени и осталим члановима Извршног одбора потрудићемо се да оправдамо већ 11. септембра на ванредним парламентарним изборима где очекујемо да наши кандидати добију што већи број гласова, истакао је Ћурчић.

Поред чланова скупштине вуковарске градске организације истој су присуствовали и председник СДСС-а др Војислав Станимировић, кандидати за Сабор на предстојећим изборима проф. др Милорад Пуповац, Миле Хорват и Борис Милошевић, заменица кандидата Драгана Јецков, потпредседник странке Драган Црногорац, председник ИО СДСС-а Боро Ркман, секретар Данко Николић и председник страначке организације Вуковарско-сремске жупаније Душан Јецков.

сдсс ву6

– Драго ми је да је ова скупштина прошла овако успешно и сложно и да на њој оправдано фале само четири делегата. Драго ми је што овде видим и неке младе људе који су можда тек били рођени када је ова странка основана, али исто тако морамо радити на томе да учланимо још младих и нових људи јер нас је, нажалост, што због морталитета, што због одласка у друге државе, доста чланова напустило, напоменуо је председник СДСС-а др Војислав Станимировић.

сдсс ву7

– Моја жеља је да у овој страначкој организацији односи буду најбољи могући. Ми сви морамо схватити да је странка једна озбиљна организација и да се њене идеје и циљеви морају поштовати, нагласио је Пуповац поновивши да га радује што у страначким просторијама види неке нове и младе људе.

сдсс ву8

сдсс ву5

сдсс ву4

сдсс ву3

сдсс ву2