Ћирковићи из Чешке и овај ће Божић обрадовати малишане у Илоку

Марија и Зоран Ћирковић, пословни људи из Србије који живе и раде у Чешкој и ове су године донирали божићне пакетиће за децу Илока и околине. Као и лане у ово доба, пакетиће је преузео старешина илочког храма протојереј ставрофор Предраг Азап, а пакетиће је у пратњи секретара вуковарско-сремског СДСС-а Ђорђа Мацута и челног човека странке у Илоку Слободана Савића, у име фамилије Ћирковић, уручио председник ГО СДСС Вуковар Срђан Колар.

“И ове године као и лане, добри људи су се сетили наше дечице у Илоку и околним селима у којима има нас Православних. Криза у којој се читав свет налази, извлачи добро из људи, али то добро може извући само из добрих и богоугодних људи као што су наши Ћирковићи. Због овако плементитих лица која не гледају само свој уски интерес и Божић је топлији и радоснији, ма наде за нас, има наде за човечанство и има наде за човека, рекао је Колар захваљујући донаторима.

Брачни пар Ћирковић до сада је у више наврата донирао оно што је неопходно Србима, како у повратничким срединама тако и у срединама које су коначни пут из ратног пакла пронашле у мирној реинтеграцији пре 23 године.

Осим што је донатор,  Зоран Ћирковић је и почасни члан Самосталне демократске српске странке.