Јецков волонтира у Негославцима

Јуче су волонтери Црвеног крста општине Негославци делили хуманитарне пакете својим сумештанима лошијег имовинског стања. Међу 12-оро активних волонтера је саборска заступница и потпредседница СДСС-а Драгана Јецков. Својим примером показала је социјално најугроженијим сународницима да нису заборављени и да се и у времену пандемије, поштујући социјалну дистанцу, људима може помагати.

Ставили смо се на располагање нашим старијим сумештанима како би им олаксали зивот и помогли у набавци намирница, лекова и плаћања режија. Координацијом свих удружења и наших волонтера у опстини ниједан нас Негославчанин неће остати незбринут и заборављен. Бринимо једни о другима јер шта нам друго преостаје него бити човек, рекао је јутрос страначкој пресс служби начелник општине Душан Јецков.

И на Банији активисти и чланови наше странке уз помоћ свих осталих српских ораганизација и цркве помажу хуманитарну акцију СНВ-а и деле помоћ онима којима је најпотребнија. Тако су Љуба Врга и Бранкица Маџарац јуче обишле Мали и Велики Градац, Мартиновиће, Брестик и Доњи Класнић делећи основне потрепштине.

И у време пандемије вуковарско седиште СДСС-а у пуној је функцији и на располагању свима којима је било каква врста помоћи потребна. Било да се ради о ваљаној информацији, било координацији активности или конкретној непосредној помоћи.