Циљ је да други виде да нас има, да смо ту, наш језик и писмо!

Кандидати на европским изборима Милорад Пуповац, Дејан Јовић, Југослав Весић и Срђан Јеремић, присуствовали су синоћ крсној слави ОО СДСС Ердут Свети Василије Острошки. У друштву великог броја чланова наше странке, присуствовали су литургији у храму Пренос моштију светог оца Николаја у Бијелом брду.

По заврсетку обреда у храму,одрзан је предизборни скуп у Дому културе.  Госте је поздравио нацелник опцине Ердут Југослав Весић. Великом броју окупљених обратили су се кандидати СДСС-а Срђан Јеремић и Дејан Јовић.

 

Председник СДСС-а, Милорад Пуповац, говорио је мотивима и разлозима изласка странке на изборе, рекавши: “Циљ је био да други виде да нас има, да смо  ми ту, наше писмо и наш језик. Кампању радимо добро, храбро и требамо тако наставити. Циљ је амбициозан, али није неостварив. Мислимо да је боље да Срби говоре о себи, а не неки други о нама. Питање људских права и даље је актуелно, а ко се може више борити се за наша права, од нас самих? Стога, важно је да сваки члан странке, сваки наш симпатизер, сав српски народ, изађе на изборе и учини нас поносним”.