У Сиску задовољни изборним резултатима

Чланови странке и активисти Градске организације Сисак резултате мајских избора оценили су задовољавајућим. На синоћњем састанку размењивали су искуства и анализирали резултате избора за Већа српске националне мањине те изборе за ЕУ парламент.

“За сисачко мањинско веће остварли смо максималан резултат од 15 мандата, а за европски Парламент са добивених 314 гласа у Сиску придонели смо укупно страначком резултату”, рекла је председница организације и кандидаткиња на европским изборима Мирјана Олуић. Додала је како је било чак 60-ак неважећих листића јер су бирачи на листи СДСС-а заокружили уместо једног како је дозвољено, по два кандидата!

О изборима, једним и другима, сисачким активистима говорили су потпредседник странке Дејан Михајловић, председник Извршног одбора Боро Ркман, председник сисачко-мославачког СДСС-а Бранко Јовичић и начелник општине Двор Никола Арбутина.

По завршетку састанка, страначки представници централног и регионалног нивоа, обишли су простор које је на кориштење од Града Сиска добио сисачки поодобор “Просвете”. О локацији у самом центру града и плановима пододобора упознао их је први човјек сисачог огранка Милан Стојаковић.