У посети Томици Младеновићу, оснивачу странке у Барањи

Јуче су, уочи Божића, председник Извршног одбора странке и генерални секретар Боро Ркман и Данко Николић у Кнежеву посетили Томислава Младеновића – Томицу, једног од оснивача наше странке у Барањи. Током угодног разговора евоцирана су сећања на време и атмосферу првих дана и година странке у општини Поповац и читавој Варањи, у чему је Младеновић имао значајан допринос.

Посебно се са сетом сећало страначких Скупштина Општинске организације у Поповцу чији је Младеновић био председник у више мандата те које је на посебан свечарски начин организовао.

“Драги моји, могу вам рећи да је тада било генерално много више страначког ентузијазма него данас, оценио је Младеновић.

Уз чињеницу да је временски најдуже водио огранак у његовој историји, Младеновић је у четири мандата био опћински већник СДСС-а као и заменик начелника општине Поповац испред Срба. Иако у позним годинама и нарушеног здравља, Младеновић и данас прати политичка дешавања а исказао је и велико занимање о томе како странка данас фукционише.

Након смрти супруге, живи сам у Кнежеву, а нажалост прошле године је био и жртва оружане пљачке до данас непознатих разбојника.

Уз Николића и Ркмана, страначког друга обишао је и актуелни председник ОО СДСС Поповац и заменик опћинског начелника Зоран Милошевић.