У Вуковару Олимпијада старих спортова

У вуковарском излетишту “Адица” у непосредној близини православног храма Свете Петке у суботу је одржана шеста по реду Олимпијада старих спортова. Ово спортско такмичење, али и дружење чланова и симпатизера странке у опуштеној атмосфери, организовала је Градска организација СДСС-а Вуковар.

Ни прохладно време није омело више од стотину учесника у такмичарском делу Олимпијаде. Иако су имена победника у оваквој манифестацији у другом плану, поменимо да је било заступљено неколико дисциплина старих спортова попут скока у даљ, трчања у врећи, те традиционално најинтересантнија дисциплина потезање канапа.

Олимпијади су присуствовали председник Главне Скупштине др Војислав Станимировић, саборска заступница и потпредседседница странке Драгана Јецков, председник вуковарско-сремске жупанијске организације Душан Јецков, председник ЗВО-а Срђан Јеремић и други.

Учесници су упутили једнодушну подршку председнику странке др Пуповцу у заступнику Милошевићу, те осудили напад на њих на загребачкој пијаци “Долац”! .

По завршетку спортског дела, приређен је за пригодан културни програм уз наступ фолклораша.