Срђан Колар добио нови мандат на челу вуковарског СДСС-а

Срђан Колар на синоћ одржаној Скупштини Градске организације СДСС-а Вуковар, поново је изабран за председника, док је за потпредседника изабран Дејан Дракулић. Такође су изабрани и нови чланови Извршног и Надзорног одбора те делегати у Скупштини Жупанијске организације СДСС-а Вуковарско-сремске жупаније.
Поднесен је и извештај о раду у прошлој години у оквиру којег је Колар нагласио бројне активности огранка на побољшању положаја српске заједнице, активирању младих те помоћи старијој популацији те заједнице.
Учешће у дискусији узели су Јован Илић, Лазо Ђокић, Миле Бабић, Илија Војновић, Миланко Драгишић, Небојша Видовић и Дејан Дракулић.
Оснивач странке др Војислав Станимировић подсетио је све присутне на постанак странке и континуитет у раду али је истакао и важност предстојећих парламентарних избора за српску заједницу у Републици Хрватској.
Делегате Скупштине поздравила је и саборска заступница Драгана Јецков која је похвалила рад ове вуковарске организације те нагласила њену важну улогу у целокупној страначкој структури. Честиткама новом руководству придружио се и Душан Јецков, председник Жупанијске организације Вуковарско-сремске жупаније.