СКУПШТИНЕ У ДАРДИ И КНЕЖЕВИМ ВИНОГРАДИМА

DSCN5666 web

DSCN5666 webВУКОВАР, 19.5.2016. – Циклус редовних изборних скупштина у Осјечко-барањској жупанији започео је 14. маја у Дарди где је изабрано ново-старо руководство Општинске организације Дарда на челу са председником Радомиром Чварковићем, потпредседником Радованом Готовцем и секретаром Сашом Милинковићем.

Чланови скупштине ОО СДСС-а Кнежеви Виногради су 17. маја одлучили да и у наредном четверогодишњем раздобљу поверење за руковођење организацијом дају досадашњем председнику Предрагу Петровићу, потпредседнику Петру Шмрчковићу и секретару Сави Шујдовићу.

 

 

 

Изборним скупштинама је поред чланова и симпатизера Странке као и представника верских, културних и мањинских организација и друштава, присуствовао и страначки врх на челу са председником др Војиславом Станимировићем, потпредседником и саборским заступником Милетом Хорватом, потпредседником Главне скупштине и замеником жупана ВСЖ Ђорђем Ћурчићем, замеником жупана ОБЖ Јованом Јелићем.

Рад и резултати обе општинске организације у протеклом раздобљу су оцењени као задовољавајући и похваљени како од стране страначке базе тако и од стране страначког врха, те се очекује од обе организације да и на наредним локалним и жупанијским изборима понове и остваре добре изборне резултате.

Радомир ЧВАРКОВИЋ

Фото: Ђорђе Марјановић

 

{gallery}127:::0:0{/gallery}