Скупштине Мјесних организација ОО СДСС Гвозд

У Брњавцу поред Вргинмоста у недјељу су одржане извјештајно-изборне Скупштине три Мјесне организације које дјелују у саставу Опћинске организације СДСС-а Гвозд.

ВМ МЈЕСНЕ

У обновљеном друштвеном дому (обнову реализирала Опћина под водством наше странке, окупило се укупно тридесетак делегата који представљају 120-ак чланова странке колико СДСС званично има у овој средини.

Делегати најнижих страначких организација –  Вргинмост 1,2, и 3 –  изабрали су своје водство, те предложили чланове који ће их представљати у Скупштини ОО СДСС Гвозд. Сједница ове Скупштине биће одржана на Велику Госпојину 28. августа – тачно на 12.-у годишњицу од Скупштине на којој је предсједавање огранком преузео актуелни опћински начелник Бранко Јовичић!!!

ВМ МЈЕСНЕ 1

– Ово је добар и једини и статутарно и политички исправан пут. Пут у  којем прије одржавања Скупштине опћинских или градских организација одржавате скупштине најнижег али и најмасовнијег облика политичког дјеловања – мјесних организација.

1

Ви сте на ванредним опћинским изборима остварили одличан резултат, сада га требате потврдити на ванредним парламентарним и дати свој максималан допринос резултату три страначка кандидата за Сабор јер то странка од вас као јаке организације очекује. Рекао је ово члановима Скупштине предсједник Извршног одбора странке Боро Ркман.

20160731_170441

По завршетку изборних Скупштина уприличено је страначко дружење у опуштеној атмосфери којем је присуствивало преко 70-ак чланова Самосталне демократске српске странке

ВМ2