СКУПШТИНА МЕСНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ВУКОВАР-ЦЕНТАР

ВУКОВАР ЦЕНТАР

Чланови Месне организације “Вуковар-Центар” имали су пре два дана прилику анализирати рад СДСС у њиховој средини и изабрати ново руководство. Иако смо зашли дубоко у време годишњих одмора и одсуства, у просторијама СДСС окупио се довољан број оданих чланова странке који су жељели дати свој допринос успеху изборне Скупштине и потврдити учешће у даљним активностима месне организације.

ЦЕНАР 1

Ова организације окупља велик број чланова странке, а међу њима су и председник СДСС др Војислав Станимировић, дожупан Ђорђе Ћурчић, потпредседник странке и председник ЗВО-а Драган Црногорац, а до скора је члан ове Скупштне био и председник Извршног одбора Боро Ркман. Стога , с пуним правом се очекује, да ова организација буде носилац страначког рада у Градској организацији Вуковар.

ЦЕНТАР 2

Претходни председник овог страначког огранка, Срђан Милаковић је промовишући себе и свој интерес, био доста организацијски уназадио рад странке, што се видело и показало у припреми изборне скупштине.
Присутни чланови Скупштине свесни улоге и значаја месних организација у укупном раду странке, приликом избора новог водства, одлучили су се поверење дати председници Др. сц. Весни Вујић.  Ново изабрана председница, годинама ради у образовном систему и радује чињеница да се неко из просветног кадра афирмише и исказује своју оданост СДСС.
У непосредном односу са председницом , обавезу да унапреди рад месне организације имаће и заменик  Борислав Грбић и секретар Зорица Тошић.

ЦЕНТАР 3
Уз честитке изабраном руководству, др Станимировић је присутним говорио о актуелном стању и обавезама које очекују СДСС у наредном периоду. “Примарно је посветитити се јачању страначке базе у месним организацијама, а онда неће изостати ни резултати на скорим парламентарним изборима”- истакао је председник Станимировић.
Биће то прилика да изабрани председници у свим месним организацијама на првом испиту покажу да су с разлогом добили поверење страначких колега!

13652304_10207247255921270_1406617088_n

текст: Винко ЛАЗИЋ/фото: Теодор РКМАН