Седница централног Извршног одбора

Извршни одбор Самосталне демократске српске странке без обзира на скорашњу изборну кампању, наставља са редовним страначким извештајно-изборним Скупштинама на начин како је до својом одлуком одредиоо Главни одбор на пролећошњој седници.

Скупштине градских и општинских организација којима је рок за одржавање крај августа се наствљају, а где год се буде могло било би добро уклопити у истом термину и Скупштине и предизборне скупове у појединим местима чиме бисмо имали и радни и свечарски карактер. Рекао је ово председавајући седмом седницом Извршног одбора одржаном у загребу председник централног оперативног страначког тела Боро Ркман.

20160812_113330_resized

Само у оним ситуацијама где немамо потпуно чисту страначку слику и где реба додатни и напор и време и конуслтације како бисмо добили квалитетна водства – од Председништва ћемо тражити одобрење за продужење рока, закључено је јуче.

Досадашња динамика, након реферисања чланова Одбора из сваке жупамијске организације, оцењена је задовољавајућом и у оквиру заданих рокове, те упутстава Председништа и Генералног секратаријата странке.

Подршку раду одбора у делу седнице дао је председник странке др Војислав Станимировић који је чланове упознао са припремама за изборе и начином вођења кампање којој је циљ освајање три заступничка мандата на мањинској српској листи.

“Ви сте битан елемент у функционисању странке јер сте први теренски оперативци и радници у вашим организацијама и у том смислу подржавам предлог вашег председника Ркмана да обавезно будете саставни чланови Изборних штабова у вашим жупанијским организацијама, рекао је Станимировић.

20160812_113342_resized (2)

У наставку седнице презетована је нова интернет  страница која је ауторско дело члана Одбора Милоша Ерића, а извршена је и едукација дописника.  “Можемо имати квалитетан производ као што сада имамо нову страницу, али неопходно нам је да имамо дописнике из свих крајева , те у том смислу и од вас и осталих страначких колега и симпатизера тражим пуни допринос, рекао је Ркман.

20160812_113348_resized (3)

Осим тема из сегмента Извршног одбора јуче је формиран и медијски тим СДСС-а који ће у сектору медија пратити и водити страначку кампању.

20160812_132451

20160812_132425

фото Срђан КОЛАР