Сави Шујдовићу уручено страначко признање

На почетку данашње седнице Главног одбора која се одржава у Вуковару, на предлог Извршног одбора Сави Шудјовићу, једном од оснивача странке и дугогодишњем члану централног Извршног одбора уручено је страначко признање. Признање Шујдовићу, који одлази из РХ и престаје се активно бавити политиком унутар СДСС-а, уручио је председник странке др Милорад Пуповац.

Образлажући Предлог пред Главним одбором, председник Извршног одбора Боро Ркман уз остало је рекао;

“Саво Шујдовић члан је СДСС-а од 5.3.1997. године. Организационо је деловао унутар Општинске организације СДСС-а Кнежеви Винограду те Жупанијске организације Осјечко-барањске жупаније где је у више наврата био секретар. На више локалних избора био је на изборним листама наше странке, а у свим изборнима кампањама био је активни учесник.Најдужи период и то непрекидно, од 2000. године до данас, је на позицији члана Извршног одбора СДСС-а као делегат своје Жупанијске организације. Све преузете задатке, како испред Одбора тако и других страначких тијела, квалитетно и на вријеме је извршавао.И по одласку у пензију колега Шујдовић је остао активан унутар Извршног одбора и унутар своје странке.

Осим Признања, Шујдовићу као дугогодишњем записничару на страначким састанцима уручен је роковник, те страначка значка поклон Срђана Колара председника вуковарског СДСС-а.

Након што је Одлука једногласно прихваћена, приликом доделе признања, колега Шујдовић добио је аплауз и честитке чланова Главног одбора.