РКМАН: Редовно одржавање седница извршних одбора није једнократна већ стална активност

Препоруке Председништва странке о динамици одржавања седница извршних одбора у организацијама те страначких Скупштина, нису једнократна већ перманентна страначка активност. “До лета су све страначке организације одржале извршне одборе, а на нама је да и са почетком јесени потичемо, тражимо и координирамо наставак одржавања састанака, рекао је данас на on-line седници Извршног одбора СДСС-а његов председник Боро Ркман.

Додао је како централни Извршни одбор не жели допустити поновну могућу пасивизацију појединих организација у години када нема никаквих избора, те да усвајањем Препоруке, што уосталом налажу и страначки акти, кроз седнице извршних одбора и страначке Скупштине, све организације жели држати у стању “пуне приправности”!

Ркман је Одбор информисао о припремама за одржавање ванредне Скупштине ОО СДСС Драгалић и градске организације у Пули, оснивачке Скупштине Бродско-посавске жупанијске страначке организације, проблемима страначког градског огранка у Белом Манстиру, жупанијске организације у Задарској жупанији и другим актуелним страначким темама.