РИСТАНИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК МО СДСС-а ТРПИЊА

На јуче одржаној редовној изборној скупштини месне организације СДСС-а Трпиња изабрано је ново руководство на чијем се челу налази Слободан Ристанић. Његов заменик по једногласној одлуци чланова скупштине је Предраг Товиловић, док је за новог секретара ове страначке организације изабран Радо Лазић. Поред њих тројице извршни одбор МО Трпиња броји још шест чланова.

trpinja mo4

 

Основни циљ новоизабраног одбора странке у овом месту биће рад на јачању организације и учлањење нових људи који би на локалним изборима били гарант добрих резултата. Скупштини у Трпињи присуствовали су и саборски заступник и страначки кандидат на парламентарним изборима Миле Хорват, председник Вуковарско-сремске жупанијске организације СДСС-а и начелник општине Негославци Душан Јецков, преседник ВСНМ ВСЖ Светислав Микеревић и председник ВСНМ општине Трпиња Срђан Секулић.

– У општини Трпиња нешто се мора мењати. Ово је наша највећа општина у ове две источне жупаније и не смемо дозволити да се овде свашта ради. Зато од следећих локалних избора наш страначки човек мора бити начелник ове општине, другог решења нема ако желимо да овде ствари функционишу како треба. Не смемо дозволити да наш сељак не ради земљу на територији своје општине нити да нам деца овде не иду у српску школу као што то неки желе, истакао је Хорват.

trpinja mo5

Присутнима су се такође обратили Микеревић и Јецков.

– Драго ми је да видим овде неке нове људе у вашој организацији и уверен сам да ће у наредном периоду СДСС како у самој Трпињи тако и у општини добијати изборе почевши од ових који нас очекују 11. септембра, нагласио је Јецков.

trpinja mo3

trpinja mo1

trpinja mo2