Расте чланство у боровском огранку

У Борову је синоћ  одржана 2. редовна извештајна Скупштина Општинске организације СДСС-а Борово. Председавало је радно председништво у саставу Срђан Јеремић, Радмила Латас, Зорица Ковачевић и Срђана Шпановић.

Председник Зоран Баћановић поднео је Извештај о раду за прошлу годину и предложио Програм рада за 2023. годину. Изразио је задовољство радом странке у протеклом периоду наглашавајући активности које странка проводи током целе године. Упркос смањеном броју становника странка директно или преко изабраних представника позитивним мерама покушава привући нове становнике.

Председник радног председништва Срђан Јеремић нагласио је континуитет деловања ОО СДСС Борово. Поздрављајући присутне чланове странке који су активни од 1997. године, као и младе чланове који су се укључили у политички живот Борова позвао је на заједништво и слогу.

Присутне је поздравио и председник жупанијског ИО Душан Јецков. Похвалио је рад боровског огранка који је за пример осталим страначким организацијама. Осврнуо се на рад странке која је често у позицији да не може бирати пожељна решења него тренутно могућа.